REFERENTIES

"Het zat echt heel mooi en alles is de hele dag mooi gebleven"

Hieronder een greep van een aantal lieve bruiden waar ik mijn creativiteit heb kunnen toepassen. Het geeft veel voldoening om deze mensen te zien stralen wanneer ze een metamorfose hebben gehad.

Debby

Uiteindelijk gewoon via een zoekopdracht op internet bij Linda uitgekomen. Vanaf het begin had ik er een goed gevoel bij, ze reageerde snel op mijn berichtjes en ook aan de telefoon klonk ze heel vriendelijk. Linda heeft tijdens de proefdag alle tijd voor mij genomen. Ze luisterde goed naar mijn wensen en paste net zolang mijn kapsel aan totdat ik volledig tevreden was. Ze heeft foto’s en een filmpje gemaakt van het kapsel om deze op mijn trouwdag zo goed mogelijk na te kunnen maken. Zelfs toen ik vond dat er nog iets aangepast moest worden, was dat voor haar geen probleem! Ze is zeer flexibel en heeft echt als doel om ervoor te zorgen dat je kapsel precies wordt zoals jij het wilt! Lieve Linda, dankjewel voor je prachtige kunstwerk (mijn kapsel), ik heb er super veel complimenten over gekregen. En natuurlijk ook voor je gezelligheid. Liefs Debby


Linda

Alles was perfect mijn haar en make up. Groetjes, Linda


Suzanne

Via de perfect wedding website kwam ik terecht op de website van Linda Zandee. Ik heb met haar contact gehad en ze stond altijd klaar voor mij. Alles kon en ze luisterde goed naar mijn wensen. Uiteindelijk is het eindresultaat echt prachtig geworden. Precies zoals ik het voor ogen had en zoals ik het wenste. Linda echt heel hartelijk bedankt voor alles. Groetjes Suzanne


José

Op 25 mei ben ik getrouwd en Linda heeft mijn haar en make-up verzorgd. Ik ben niet alleen heel tevreden over het resultaat maar ook de weg ernaartoe. Voor de proefsessie nam ze echt de tijd en ze liet me verschillende opties zien. Ik had zelf nog niet heel concreet voor me hoe ik het kapsel wilde hebben maar we zijn er (door haar ideeen en flexibiliteit als ik het toch nèt iets anders wilde) helemaal uitgekomen. Linda is erg relaxed en lief en brengt een stukje rust op een hectische en spannende ochtend. Toen ze met mij klaar was, heeft ze m’n zus en moeder ook naar volle tevredenheid geholpen. Linda, nogmaals bedankt!


Madalina

I was extremely lucky to have Linda as my makeup and hair stylist! She understood perfectly my wish and she made the whole experice wonderfull. Thanks to her I felt beautiful and relaxed on my wedding day.


Geraldine

Linda heeft op onze prachtige trouwdag op Kasteel Maurick mijn haar en make-up gedaan, na een proefsessie bij mij thuis een paar maanden eerder. Door haar inzicht en ervaring heeft ze mij omgetoverd tot een echte bruid! Mijn haar en make-up zaten de hele middag en avond perfect. Geen omkijken meer naar gehad. Ze is zelf ook heerlijk relaxt en nuchter, en begrijpt goed wat je wel en juist niet wilt. Ik heb me tijdens onze bruiloft totaal geen zorgen hoeven te maken, want ik voelde me helemaal mooi en zeker door haar toedoen. Dat is erg fijn, want je hebt al zenuwen genoeg op zo’n belangrijke dag. Linda is echt een aanrader voor toekomstige bruiden en ik zou haar zeker aanraden! De positieve reacties van onze gasten zeiden genoeg. Bedankt Linda! Liefs Geraldine


Femke

Op 31 maart jl. ben ik getrouwd en Linda maakte een plaatje van me- en dat vond ik super. Ik ben niet iemand die veel make-up gebruikt- en ik voelde me vooral mooi- en niet mooi opgemaakt en dat was wat ik precies wilde. Linda snapte dat helemaal en deed ook mijn haar prachtig. Ook mijn nichtje (:bruidsmeisje) en mijn zus (:getuige) nam Linda onder handen en zij waren ook heel blij met Linda’s kapsels en make-up. Dankjewel!!!


Super!!

1 juli hebben wij onze bruiloft gevierd in Heeze. Linda heeft mijn haar en visagie verzorgt. Ook mijn moeder en mijn getuige heeft ze op de dag zelf van een passende make up en een mooi kapsel voorzien. Linda is een hele fijne persoonlijkheid en kan de wensen van de persoon goed omzetten in de juiste stijl. Wij waren erg tevreden en voelden onszelf, mede door de juiste make up, heel feestelijk!! Linda is een echte aanrader! Linda, super bedankt!


Leonie

Linda heeft mijn haar en make up gedaan op mijn bruiloft. Ik heb Linda ervaren als ongecompliceerd, geduldig, ontspannen en eerlijk. De haren zagen er schitterend uit, ik kreeg veel complimenten over mij kapsel! De make up paste perfect bij mij, natuurlijk, feestelijk en chique! Het was heel fijn om eerste een proeflessen te doen, dan weet je precies wat mogelijk is met je haren, hoeveel haar-mattjes je nodig hebt en wat ook nog eens staat. Mijn moeder en schoonzus waren ook erg blij met hun kapsel door Linda. Linda, nogmaals dank je wel!!!


Inge

Wat was mijn haar en make-up perfect op onze grote dag 8 juli 2017! Op de proefdag hebben we meerdere opties geprobeerd, zowel qua haar als make-up, niets was te gek voor Linda. Op de dag zelf kwam ze naar mijn ouders en was ruim op tijd! Dat het nog een rommeltje in de keuken was, maakte haar niks uit, ze ging meteen aan de slag! Mijn haar en make-up zijn beiden super goed blijven zitten de hele dag, ook tegen enkele tranen was de make-up bestand! Ik heb er ‘s avonds niks meer aan hoeven doen! Linda super bedankt!


Sandra

Linda is een echte professional, een ontzettend lief persoon en voelt precies aan wat voor kapsel je zoekt voor je bruiloft. Ze denkt met je mee, zowel over praktische zaken als over het uiterlijke plaatje, maar luistert ook goed naar hoe jij je kapsel voor je ziet. Het eindresultaat was prachtig, ik geloof niet dat mijn haar er ooit nog zo mooi uit zal zien. Echte aanrader dus!


Ilse

Wauw! Geweldig persoon, mooi mens! En goed in haar werk. Ik kan Linda iedereen aanraden. Gisteren proefkapsel en make-up gehad. Linda heeft mij nooit met make-up gezien, maar toch is het haar gelukt mij op te maken zodat ik mezelf ook herken. Voor mij is dat belangrijk, je wilt jezelf zijn maar wel een beetje extra (althans ik wel). Daarna nog diverse kapsels geprobeerd, en ook hierin denkt Linda mee. Tips en adviezen..

Niets is teveel gevraagd, problemen zijn er niet. Gewoon haren los en weer een ander kapsel, hoppa. Just like that! Onze hond was ook direct verliefd op Linda, ze ging zo leuk met hem om. Kortom, een aanrader!! Je hebt met Linda echt een leuke en professionele kapster/visagist in huis!!


Iris

Linda heeft afgelopen 16-06-2017 mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Ook mijn moeder heeft ze opgemaakt en gestyled. Hierbij heeft ze rekening gehouden met onze persoonlijke stijl en wensen. De samenwerking met Linda heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is een rustige aanwezigheid op de (al best wel spannende) trouwdag en geeft het vertrouwen dat het helemaal goed komt. Zowel van mij en mijn moeder was de make-up zeer goed gedaan. Ook voor het haar gaf Linda de mogelijkheid tot zeer veel persoonlijke inbreng. Wat ik ook zeer prettig vind is dat zowel haar en make-up de hele dag goed is blijven zitten en er aan het einde van de avond nog steeds mooi uitzag. Linda… bedankt voor je bijdrage aan onze prachtige dag.


Sandra

Linda is een echte professional, een ontzettend lief persoon en voelt precies aan wat voor kapsel je zoekt voor je bruiloft. Ze denkt met je mee, zowel over praktische zaken als over het uiterlijke plaatje, maar luistert ook goed naar hoe jij je kapsel voor je ziet. Het eindresultaat was prachtig, ik geloof niet dat mijn haar er ooit nog zo mooi uit zal zien. Echte aanrader dus!


Floor

Linda heeft mijn bruidskapsel en visagie op mijn bruiloftsdag op 8 juni 2017 verzorgd. We hebben eerst een proefdag gehad om te kijken wat de mogelijkheden waren met mijn haar en make-up en ik was er toen al super blij mee. Ik was bang dat mijn haar te kort zou zijn voor het kapsel wat ik graag wilde, maar dat bleek uiteindelijk helemaal geen probleem te zijn door Linda, Op de dag zelf was het resultaat echt fantastisch en het was daarnaast ook heel erg gezellig. Mijn kapsel en make up bleef de hele dag heel erg goed zitten en iedereen was er erg enthousiast over! Als ik ooit nog een keer iemand nog heb om mijn kapsel en make-up te doen dan weet ik je te vinden Linda! Dank je wel Linda!


Sara

Dank je wel Linda!!! Ik ben super blij dat je mijn haar en make-up gedaan hebt voor mijn grote dag. Het was gezellig en het resultaat wat super mooi. Als ik nog een keer iets heb, dan klop ik zeker weten bij je aan!


Laura

Linda heeft mijn haar en make-up verzorgd voor onze bruiloft op 26-08-’16.  Van tevoren hebben we een proefdag gehad waarop de make-up in verschillende kleuren werd aangebracht en hieruit heb ik vrij direct een keuze kunnen maken. Gelukkig wist ik al heel goed wat ik wilde en heeft linda dit heel goed uit kunnen voeren waardoor ik de hele dag heb kunnen stralen! Mijn kapsel is heel goed blijven zitten, zelfs nog nadat we de sluier eruit hebben gehaald! Ook de make-up zat er nog voldoende op aan het eind van de dag! (Het was ruim 30 graden!) Dankjewel Linda voor je bijdrage aan de tot nu toe mooiste dag van ons leven! Liefs, Laura


Anne

Afgelopen dinsdag 16-08-16 heeft Linda bij mij m’n haren, make-up en nagels gedaan. Ook mijn dochter kreeg een prachtig kapsel gemaakt door Linda. Ik was echt super blij met het resultaat! Van tevoren hebben we eerst nog een afspraak gehad voor een proefkapsel en proef make-up, waarbij Linda me goed advies heeft gegeven, en ook echt luisterde naar mijn wensen. Ik kan iedereen Linda aanraden!!!


Elly

Linda heeft op onze huwelijksdag zowel mijn haren als make-up verzorgd maar ook die van mijn zus, ceremoniemeester en mijn moeder. Allemaal rekening houdend met ieders individuele wens en wat paste bij de persoon. (ook wanneer Linda zelf misschien dacht dat het op een andere manier nog mooier zou zijn respecteerde ze de wens van een ieder) Naast het feit dat we een hele gezellige ongedwongen ochtend hadden was het resultaat super!!! We hebben ons allen, zonder uitzondering, prachtig gevoeld die dag. De hele dag maar ook de avond. Onze haren hebben zelfs meer dagen plezier gehad van de hand van Linda want dat zat nog enkele dagen prachtig!!! Linda dankjewel, als ik nog eens ga trouwen… 


Cathy

Linda heeft mijn haar en make up gedaan op de mooiste dag van mijn leven. Te voren een proefkapsel en make up , open en eerlijk advies en prettig in omgang.

Het is de hele dag top blijven zitten zowel haar als make up. Ook van mijn moeder en andere familieleden zat perfect. Zeer zeker aan te raden.


Letteke

Via het internet kwam in Linda tegen! Ik was op zoek naar een visagiste en kapster in één voor mijn bruiloft. Wat ik op haar site zag, maakte mij direct enthousiast! We hadden al snel een afspraak gemaakt en er was direct een klik. Het was erg prettig om van te voren een proefkapsel te laten doen. Bovendien was het ook erg gezellig! Het eindresultaat was verbluffend! Ik heb er veel complimenten over gekregen. Het bleef ook erg goed zitten! Zo goed zelfs, dat ik alle speldjes en haarstukjes er ‘s nachts maar moeilijk uit kreeg. Mijn make-up was ook heel mooi, precies wat bij mij paste!

Kortom…..boek bij Linda en je zult de hele dag stralen!


Ingeborg

Linda heeft op de proefdag verschillende make up en kapsels uitgeprobeerd en goed meegedacht met mijn wensen. Op de dag zelf heeft het de hele dag prachtig gezeten!


Lieke

Ik kan Linda echt aanraden, ze heeft in een kort maar bondig gesprek precies begrepen van wat ik wilde! Ik durfde het daarom ook echt aan om zonder proefkapsel mijn grote dag in te treden. Gewoon met wat simpele voorbeelden en in combinatie met mijn stijl heb ik heel de dag een fantastische kapsel gehad. De hele dag heeft mijn haar prachtig in model gezeten! Het is dat ik geen 2e keer trouw, anders was Linda zeker weten weer mijn bruidsstyliste geweest! Top en nog steeds meer dan tevreden.


Suzan

Linda heeft mijn bruidskapsel super gedaan! De hele dag blijven zitten! Niet stijf maar mooi los opgestoken! De make-up was ook geweldig! Niet te overheersend maar mooi natuurlijk!

Echt een topper die Linda!


Gemma Donkers

Linda heeft september 2014 mijn haar en make-up gedaan. Ze was die dag mooi op tijd en heeft me de hele dag laten stralen, haar en make-up heeft de hele dag perfect gezeten!


Mirthe Wagenaar

Linda heeft in augustus 2015 mijn bruidskapsel en make up gedaan. Bij de proefdag kreeg ik al een supergoed gevoel. Op de dag zelf was ze relaxed, wat mij ook hielp om lekker rustig te blijven. M’n haar en make up hebben gewoon de hele dag perfect gezeten, ik heb het niet eens bij hoeven werken. Ook het haar van onze bruidsmeisjes was heel leuk geworden. Bij het bekijken van de foto’s ben ik nog steeds heel blij dat ik haar heb “ingeschakeld”.


Pauline

Linda heeft de visagie verzorgd voor mijn trouwdag op 10-10-2015.  De proefsessie was leuk om te experimenteren en te kiezen wat we het mooiste vonden bij mijn gezicht en ogen. De make up bleef de hele dag perfect zitten. Dank je wel!


Lieke

Linda heeft onze haren en make-up gedaan voor onze bruiloft. Met een paar plaatjes wist ze precies wat ik bedoelde en maakte ze het zoals ik wilde. Ik kan haar aanraden ze luistert goed naar je wensen en het resultaat was dan ook zoals ik in gedachten had. De hele dag voelde ik me mooi… Ik was en ben erg tevreden over haar. Ik kan haar met een gerust hart aan bevelen.


Anne

Linda heeft mij heel fijn geholpen met de beslissing wat ik precies wilde voor mijn bruiloft. Tijdens de proefdag meerdere kapsels en make-up geprobeerd en gekeken wat het mooiste stond. Op de grote dag heeft ze mijn haren en make-up heel mooi gedaan. Ik ben heel blij met het resultaat. Het is de hele dag prachtig blijven zitten.  en kreeg ook veel leuke complimenten. Linda is heel professioneel en geef ook duidelijk advies. Een aanrader!


Linda

In augustus 2015 ben ik getrouwd. Linda heeft mijn haar en make-up verzorgd. Ik ben best veeleisend en dus heeft het even geduurd voordat ik iemand had gevonden die aan al mijn wensen voldeed. Ik was op zoek naar een persoon die én haar én make-up zou kunnen doen, iemand die bij mij thuis wilde komen, een proefkapsel wilde verzorgen, vakkundig zou zijn, goede referenties zou hebben en veel verschillende dingen kon met haar en make-up. Ik kwam na een tijdje bij Linda Zandee uit. En wat een heerlijke keuze is dat geweest. Ze is bij mij thuis geweest voor een proefkapsel. Wensen besproken en is aan de slag gegaan. Ze heeft, naar aanleiding van mijn wensen, mijn ogen op twee verschillende manieren opgemaakt zodat er keuze was. Ook stond ze open voor eventuele aanpassingen. Een paar dagen voor de bruiloft ben ik toch aan het twijfelen geslagen over mijn kapsel. Linda heeft mij gerustgesteld en aangegeven dat alles nog mogelijk was. Ze is de bewuste ochtend wat eerder gekomen vanwege mijn twijfel (hoe lief!). Het kapsel is totaal anders geworden dan het proefkapsel, wat voor mij een goede keuze was geweest: dit paste beter bij mij en de jurk. Maar het zegt over Linda, dat ze vakkundig genoeg is om zo een ander kunstwerk van het haar te maken zonder dit eerst uit te moeten proberen. Ook heeft ze de jurk gezien, en ze weet uit ervaring ook wel wat voor een stijl er bij past. De hele dag heeft mijn haar (er zaten ook wat ‘haarmatjes’ in) perfect gezeten. Ook make-up: de hele dag super! Kortom: Linda maakt kunstwerken, weet zich professioneel op te stellen maar is tegelijk ook prettig ‘aanwezig’ op de belangrijke dag. Ze straalt rust uit waardoor ze veel vertrouwen schept… belangrijk zo’n ochtend want niets mag mis gaan…


Frederique

Op onze grote dag heeft Linda mijn haar en make-up op locatie verzorgt. Linda is professioneel en weet de juiste sfeer te creëren, het was zo ontspannen! Mijn haar en make-up heeft de hele dag perfect gezeten en ik heb vele complimenten mogen ontvangen. Ik heb de hele dag gestraald en kan Linda aan alle bruidjes in spé van harte aanbevelen!


Visagie en kapsel voor bruiloft in Den Bosch

Linda heeft toen het bruidskapsel en de make-up van mijn zus gedaan, maar ook mijn kapsel en make-up. Ik vond het resultaat super en ik heb er veel complimenten over gekregen! Linda is ook erg duidelijk in de communicatie. Alle mails werden snel beantwoord en ze was helder over de prijzen. erg fijn! Ik vind Linda een aanrader!!


Bruidstyliste in Best

Linda heeft voor deze dag mijn haar en make-up en spraytan verzorgd. We hadden eerst een datum afgesproken voor de proefmake-up. Toen ze hier aan huis kwam heeft ze duidelijk gevraagd wat mijn wensen waren. Ze heeft op 2 verschillende manieren mijn ogen opgemaakt en mijn haren op diverse manieren opgestoken. Ze geeft zeer kundig en eerlijk advies. Ze maakt foto’s van de oefen kapsels en make-up en stuurt je deze op zodat je het zelf ook nog kunt bekijken. Ik heb ook gebruik gemaakt van het spray-tannen. De eerste keer werd na de proefmake-up gepland, zodat we konden kijken hoe ik er op zou reageren. Voor de dag zelf, hebben we dit nog een keer gedaan 2 dagen voor het trouwen. Op de dag zelf kwam ze ruim op tijd zodat we alle tijd hadden om me rustig klaar te maken. De make-up was schitterend! We hadden tijdens de proefmake-up afgesproken dat ik mijn haren half opgestoken zou dragen. alleen op de dag zelf twijfelde ik enorm maar gelukkig is ze creatief genoeg om het aan te passen! resultaat, Prachtig! Al met al zeer tevreden en het geld dubbel en dwars waard. Ik heb zonder zorgen kunnen genieten van onze mooie dag. Heel veel liefs Eefje en Haiko de Vocht, Best.


Bruidskapsel en visagie in ‘s-Hertogenbosch

Linda heeft mijn haar en make-up super gedaan. Ik was er heel blij mee! Linda is professioneel en geeft goede adviezen. Ook ik kan haar zeker aanbevelen.


Bruidskapsel in Zaltbommel

Ik ben getrouwd en het was de mooiste dag van mijn leven! Niet alleen vanwege de man met wie ik nu heel gelukkig ben, maar ook omdat ik echt zo blij was met mijn make-up en haar. Linda heeft mijn haar en make-up gedaan, inclusief proefsessie. Ik heb kort haar en ik maakte me erg druk over mijn kapsel, omdat ik waarschijnlijk heel veel dingen niet kon doen. Ik had een foto van een kapsel wat ik helemaal geweldig vond en Linda heeft het voor elkaar gekregen om dat met mijn haar te doen. Met behulp van een aantal haarstukjes, waar ik nog steeds erg blij mee ben, heeft Linda mijn haar echt prachtig gedaan. Het zat de hele dag perfect, zakte totaal niet uit en ik heb heel veel complimenten gekregen van onze gasten. Ook mijn make-up zat erg mooi. Ik maak mezelf altijd wel op, maar zo mooi als het op mijn bruiloft zat, heb ik nooit eerder gehad. Ik heb mezelf aan het eind van de middag nog even bijgewerkt en dat ging helemaal goed. Linda is een leuke vrouw en op de ochtend van je bruiloft een leuke ‘vriendin’ om er bij te hebben. Ook hanteert ze een hele nette prijs voor het totale pakket. Linda, onwijs bedankt voor al je hulp!


Bruidskapsel en make-up in Son

Linda heeft mijn haar en make-up verzorgd die dag. Ik gebruik zelf nooit make-up, dus had op voorhand bij de proefsessie ook niet een duidelijk idee van wat ik wilde. Maar dat was geen enkel probleem en Linda kwam met een make-up gebaseerd op de kleur van mijn jurk waar ik erg blij mee was. Ook mijn korte haar heeft ze met behulp van wat haarstukjes een heel mooie coupe gegeven. Ik was er erg blij mee en de reacties van de gasten waren ook erg leuk. Zowel haar als make-up hebben de hele dag netjes gezeten, zelfs na een ritje in een cabrio bij aardig windje en een paar trainen. Top!


Bruidkapsel en make-up in ‘s-Hertogenbosch

Linda heeft mijn haar en make-up gedaan. Tijdens de proefdag voor het kapsel heeft ze het kapsel gemaakt wat ik graag zou willen en tevens andere stylen geprobeerd om te vergelijken. Zo ook met make-up; ze maakt je op verschillende manieren op ter vergelijking. Dit heb ik als positief en meedenkend ervaren. Op de trouwdag zelf heeft de hele dag mijn kapsel en make-up perfect gezet. Echt super! Van veel mensen kreeg ik complimenten dat alles er mooi en goed uit zag! Ik vind Linda een top mens, het was erg prettig om met haar te werken en zal haar zeker aanbevelen bij anderen.


Bruidkapsel en visagie in Eindhoven

Linda heeft mijn bruidskapsel en make-up gedaan. Ik was er echt heel erg blij mee! Het zat echt heel mooi en alles is de hele dag mooi gebleven. Ik vond het een gezellig begin van een fantastische dag :). Ik kan haar zeker aanbevelen.


Kapsel en visagie in Zevenbergen

Linda heeft mijn bruidskapsel en make-up gedaan. Wat ik leuk vond is dat ze met me mee dacht en goed luisterde naar wat ik wilde. Daarnaast reageerde ze snel op mijn berichten. Tot slot, ook niet onbelangrijk, vond ik haar heel prettig in de omgang! Een gezellig onderdeel van een mooie dag!


Bruidvisagie in Eindhoven

Op 24 mei ben ik getrouwd en ik ben super tevreden over mijn haar en make up op die dag. Op de proefdag zijn we samen tot een leuk kapsel gekomen. Daarna heeft Linda nog ideeen en tips gemaild en op de trouwdag was het kapsel echt helemaal af. Ook de make up zat helemaal goed, tijdens de proefdag twee verschillende tinten geprobeerd om te kijken wat het mooiste stond. Veel complimenten gehad op de dag zelf over mijn haar en make up. Ook de fotograaf gaf aan dat de make up goed gedaan was, zodat het op de foto’s ook goed tot zijn recht kwam. Echt een aanrader wat mij betreft!


Bruidkapsel en visagie in Den Dungen

Linda heeft mijn bruidskapsel en visagie verzorgd. Ze was er eerder dan afgesproken en heeft ervoor gezorgd dat ik erg relaxed mijn dag kon beginnen. Daarnaast heeft ook het kapsel van mijn moeder erg mooi gedaan. De dag van proefkapsel/proefmake-up was ook erg prettig. Samen keken we wat mooi was en ook over de make-up kon ik nog tot een dag van te voren bedenken wat ik wilde. Dat is fijn. Daarnaast had Linda foto’s gemaakt van het proefkapsel om het op de “echte” dag er ook zo uit te kunnen laten zien. Fijn mens in omgang en ze weet wat ze doet.


Bruidsmake-up en kapsel in ‘s-Hertogenbosch

Ik ben in december getrouwd en Linda heeft mijn haar en make-up gedaan. Het zat echt super! Ik kreeg van iedereen complimenten. Het heeft er ook echt de hele dag mooi uitgezien (zag ik op de foto’s :-). Linda is een leuk mens. Ze ziet meteen wat wel en niet bij je past. Daarbij werkt ze snel en effectief. Ik heb gelukkig geen uren hoeven zitten voordat het klaar was. Ik vond het heel prettig met haar en ik zou haar zeker aan iedereen aanbevelen!


Kapsel en visagie in St. Michielsgestel

Alleen maar positief! Een toppertje is ze! Prettig in omgang en goed in haar vak. Ik kan haar zeker aanbevelen.


Visagie en kapsel voor bruiloft in Den Bosch

Linda heeft toen het bruidskapsel en de make-up van mijn zus gedaan, maar ook mijn kapsel en make-up. Ik vond het resultaat super en ik heb er veel complimenten over gekregen! Linda is ook erg duidelijk in de communicatie. Alle mails werden snel beantwoord en ze was helder over de prijzen. erg fijn! Ik vind Linda een aanrader!!


Bruidkapsel en make-up in Son

Op 7 september heeft Linda mijn haar en bruids make-up gedaan. Ik vond het super mooi, echt precies wat ik wilde en het heeft heel de dag goed gezeten. Bijna iedereen heeft complimenten hierover gegeven en de foto’s zijn super. Linda werkt professioneel, probeert het beste eruit te halen en komt afspraken na. Ik ben super blij dat ik Linda gevraagd heb.