Mogelijkheden
Hieronder zie je een aantal mogelijkheden die ik je kan bieden :-)

PROEFDAG

De proefsessie is het moment om jouw trouwuiterlijk te bepalen. Zo’n 4 tot 6 weken voor de bruiloft spreken we af voor een proefsessie, zodat je van te voren al weet hoe dat je er op je trouwdag uit zal gaan zien! De proefsessie vind plaats bij jou thuis. Bij voorkeur houd ik deze testsessie overdag zodat je de bruids make-up goed kunt beoordelen bij daglicht.

De basis is jouw trouwjurk, de kleur van het boeket en de stijl waarin je trouwt. Zodoende is een foto of plaatje van jouw trouwjurk en bij een gekleurde japon een stukje stof handig. Neem zo veel mogelijk mee! Denk aan plaatjes van kapsels wat je mooi vindt, maar ook plaatjes van kapsels wat je minder mooi vindt. Zo krijg ik een beter beeld van wat je in gedachten hebt. En niet te vergeten je haar accessoires, sluier etc.

info en contact

TOUCH-UP

Mocht je voordat het grote feest begint een touch-up of een wat zwaardere make-up willen, behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Wanneer vind de touch-up plaats?

Een touch-up vindt meestal plaats in een kleine pauze na het avond eten en voor het grote feest.

Is een touch-up altijd nodig?

Een touch-up is zeker niet altijd nodig, maar kan wel heel gewenst zijn. Na een hele dag ervaren de meesten bruiden van mij, dat zij het heel fijn vinden dat hun haar en make-up nog even wordt bijgewerkt voordat het avondfeest begint. Tevens kan je make-up voor het avond feest ook extra aangezet worden en is een eventuele verandering van style mogelijk.

info en contact

HAARSTUKKEN (clip-ins)

Soms mis je net het volume of lengte voor je droomkapsel. Hiervoor verwerken wij regelmatig clip-in extensions in bruidskapsels om een perfect resultaat te bereiken. Met deze fill ins kunnen wij jouw droomkapsel waar maken. Zowel los als opgestoken. Vaak zie ik aan de hand van foto’s en wensen al vooraf dat clip-in extensions het resultaat nog mooier kunnen maken. De haarstukken zijn voor € 35,- te huur.

info en contact

WORKSHOP

Ook voor een workshop visagie en/of hairstyling (privé of in groepsverband) kunt u bij mij terecht.

info en contact